Országos lapszabászat keresőportál

Bútorlapszabászat cégkereső – Budapest

Bútorlapszabászat cégkereső – Pest megye

Bútorlapszabászat cégkereső – Országos megyei

Irodabútor készítés

irodabútor készítés

A bútorlapszabászat támogatásával az egyedi bútor készítés, lehetőséget biztosít arra, hogy a cég arculatának legmegfelelőbb irodabútorok készüljenek. A jó iroda felszereléséhez minőségi, stílusos, strapabíró, időtálló irodai bútorok készítésére van szükség.

Az irodai berendezések székek, tárolók és asztalok együttesen fontosak mind a hatékonyság és az egészséges munkavégzés miatt.

A bútor tervezése során a bútorlapszabászatot megelőzően, fel kell mérni az iroda adottságait, úgymint térelosztás, munkaállomások és folyamatok kapcsolata.

Ha egyterű az iroda, célszerű 2, 4 vagy 6 fő számára úgynevezett szigeteket létrehozni, a bútorlapszabászatokban legyártott térelválasztó elemekkel lehet az bútor lapokat, asztalokat felosztani, illetve mobilizálható kerekes, fiókos konténerekkel kiegészíteni.

A munkaasztalok szokásos munkafelületén túl, a műszaki berendezések (számítógép és kiegészítői) megfelelő elhelyezését is biztosítani kell. Az íróasztalok közismert alakja az L alak a számítógépek leterjedése miatt és a téglalap. Vezeték takarás megvalósítása sokban függ, hogy fémlábas, laminált forgácslap vagy tömörfa lábszerkezettel készülnek az asztalok.

Az egyedi tervezés sokkal inkább a nagyméretű, tekintélyt sugárzó vezetői asztaloknál érvényesülhet.

Irattárolásnál szükséges eldönteni a tárolandó mennyiséget, hogy a szekrény nyitottak, teljesen zártak, üvegesek, zárhatóak, tolóajtósak vagy beépített bútorok legyenek. Az esztétika és az elrendezésen túlmenően a teherbírásra is figyelni kell. Az irodabútor stabilságát és teherbírását segíti elő a bútorlapszabászatokban megfelelő, polc és hátlap anyag kiválasztása különösen akkor, ha ez a tároló térelválasztó funkciót is betölt.

Nem elhanyagolható az irodabútor készítés szempontjából a recepciós- vagy ügyfélpult kérdése sem.  Megfelelő anyagból, színek és stíluselemek felhasználásával a cég imázsát jól tükrözheti!

 

Bútor tervezés, bútorlapszabászat előtt, kérje ki szakértő véleményét!

Használja cégkeresőnket!

Teljes országos cégkereső

Bútorlapszabászati hirdetési felület

Kiemelt lapszabászatok

Bútorlapszabászat Pest megye

Bútorlapszabászati hirdetési felület