Országos lapszabászat keresőportál

Bútorlapszabászat cégkereső – Budapest

Bútorlapszabászat cégkereső – Pest megye

Bútorlapszabászat cégkereső – Országos megyei

Szobabútor készítés

szobabútor készítésA nappali szoba sokfunkciós helység, így a bútorok kialakításánál több szempontot is figyelembe kell venni!

Ügyeljünk a praktikumra, kényelemre, esztétikumra és a kedvező helykihasználásra. A bútorlapszabászat során és a szoba bútor megtervezésekor érdemes a helység adottságait, fekvést, tájolást, megvilágítást is megvizsgálni.

Lényeges a megfelelő asztal megtervezése, amely legyen elegendően nagy, esetleg kibővíthető, variálható. Általában az ülőgarnitúra, illetve a székek, fotelek méreteihez igazodva célszerű az asztal nagyságát meghatározni, hogy nem legyen se rövid, se hosszú.

Fontos, hogy a nappali butorok kiszolgálják minden igényünket ezért célszerű többfunkciós, szekrényeket, polcokat gyártatni. Igen elterjedtek az üveges szekrény, valamint a nyitott és zárt polcok alkalmazása. Jól mutatnak a belülről megvilágított vitrinek, ezekben porcelánok és üvegtárgyak tárolhatók. Könyvek tárolására, eltérő magasságú polcok szolgálhatnak.

A nappali bútor készítést mára tárolási szokásaik és a divat határozza meg leginkább. A bútorlapszabászatok tapasztalatai alapján kiszorultak a szekrénybútorok köréből a robosztus darabok, helyüket a kisebb berendezések vették át. A szobabútor készítésnél szempont lehet, hogy a korábbi szekrénysor jelleget felváltotta a polcok és kisbútor elemek kombinációja.

A szobabútor készítés során főkén nyitott polcos elemeket gyártassunk, amire képeket, könyveket és kiegészítőket helyezzük, amitől változatossá, vidámmá tehetjük a szobát.

Zárt ajtós és fiókos bútoraikat üvegfelület alkalmazásával emelhetjük ki. Nappali bútorok tervezésénél ügyeljük arra, hogy az elektromos berendezések (tv, hifi, dvd) olyan helyre kerüljenek ahol megfelelően kialakított a kábelezés, a szellőzés, és a bútor anyaga elbírja a készülék súlyát.

Bútorlapszabászat során a szobabútor készítés elemei:

  • komódok
  • kisbútorok
  • dohányzóasztalok
  • ülőgarnitúrák
  • tv, hifi állvány
  • napplai szekrények
  • polcok

A bútorlapszabászatokban megtalálható egyre több alapanyag révén az elmúlt évek alatt sokat változott az egyedi bútorok készítése, lehetőséget biztosítva arra, hogy jól megmunkált, felületkezelt, szép bútorok készüljenek.

 

Szükség esetén, tanácsokért forduljon szakemberhez!

Használja cégkeresőnket!

Teljes országos cégkereső

Bútorlapszabászati hirdetési felület

Kiemelt lapszabászatok

Bútorlapszabászat Pest megye

Bútorlapszabászati hirdetési felület