Országos lapszabászat keresőportál

Bútorlapszabászat cégkereső – Budapest

Bútorlapszabászat cégkereső – Pest megye

Bútorlapszabászat cégkereső – Országos megyei

Bútorajtók és ajtófrontok

ajtófrontokAz ajtófrontok (előlapok) több szempontból is lényegesek, hiszen nagyban meghatározzák a helység stílusát és hangulatát! Legyen szó konyha bútor, szoba bútor vagy egyedi bútor készítéséről az előlapok általában a bútorlapszabászat segítségével fából és furnérozott MDF lapból készülnek.

Az egyszerű sima felületek mellett helyet kapnak a legkülönfélébb marásmintákkal díszített bútorfrontok, de a színek, pácolások és lakkozások teszik teljessé az összhatást.

 

Bútorlapszabászatokban készült ajtófrontok
és bútorajtók típusai:

Laminált bútorlapos ajtó

legköltséghatékonyabb és e mellet a legegyszerűbb megoldás, élfóliázással növelhető az élettartama, sokféle színben kapható, azonban a minták marása ennél a típusnál nem kivitelezhető.

Fóliázott MDF ajtó

a leggyakoribb, ragasztó és forgácslap elegyéből készül, könnyen megmunkálható, a minta marása után fóliázzák amely segítségével igazi fa hatás érhető el. A marásminta és a szín kombinációja kifogyhatatlan, megtalálható magasfényű és egyszerű kivitelben, időállóbb a laminált ajtófrontnál.

Festet MDF ajtófront

anyagában és a minták marásában megegyezik a fóliázottal, de ebben az esetben a fólia helyett festést alkalmaznak, matt és fényes felület is kialakítható, azonban felszíne sérülékeny.

Akril előlap

az új típusú megoldás, ellenfele a fóliázott és festett ajtófrontoknak. Kiválóan sík, fényes felület alakul ki a forgácslapra felhordott akril anyag hatására, polírozással javíthatók a kisebb felületi sérülések.

MDF ajtó furnérozott kivitelben

ebben az esetben, a valódi fából készült réteg kerül fel az MDF hordozóanyagra, ez kerül színezésre, pácolásra és lakkozásra.

Tömör fa ajtófront

mára különlegességnek számít, magas ára és sajátos ápolást igénylő tulajdonsága ellenére hosszú ideig lakásunk dísze lehet.

 

Bútor tervezés, bútorlapszabászat előtt, kérje ki szakértő véleményét!

Használja cégkeresőnket!

Teljes országos cégkereső

Bútorlapszabászati hirdetési felület

Kiemelt lapszabászatok

Bútorlapszabászat Pest megye

Bútorlapszabászati hirdetési felület